Vrouwengrond

Training Vrouwelijk Leiderschap

9 middagen eens per maand op vrijdag.
In Utrecht

Vrouwelijk leiderschap
Vrouwelijk leiderschap gaat over de authentieke vrouw te worden die je bent en je unieke, individuele kracht te herkennen. Door je (weer) te verbinden met je vrouwelijke energie, creëer je een bedding en innerlijke kracht die nodig is om jouw leiderschapskwaliteiten neer te zetten in je persoonlijke en professionele leven. Wij zullen stilstaan bij de volgende thema’s:

Je mannelijke en je vrouwelijke kant.
Balans activiteit en rust
Persoonlijk leiderschap
Verlangen en gemis
In je kracht gaan staan
Weerbaarheid en veerkracht
Harts energie als leidraad
In de vrouwenlijn gaan staan

Hoe beweeg jij je:
Hoe is de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie bij jou? Hoe gebruik je deze?

Zet jij je hard in of zet jij je hart in? De weg tussen kracht en kwetsbaarheid.
De aspecten macht, kracht en overgave, hoe beweeg jij je daarin?
Wat is je plek en wat is de rol die je hebt genomen?
Authenticiteit en bestemming: hoe zet jij jouw vrouwelijk leiderschap in de wereld?

Resultaat
Je zult je gesterkt en gesteund voelen. Je zult makkelijker in contact komen met je verlangen en wat jij wilt in het leven. Je zult je ronder en voller gaan voelen in hart en bekken, voller in het leven staan. Je zult stevige grond onder je gaan voelen om zo te gaan staan voor wie je bent en te gaan staan naast cliënten of voor een groep. Je zult je verbonden weten met zusters, ook als je niet bij elkaar bent. Je zult anders naar het leven en je relaties gaan kijken en ze anders ervaren, meer van binnenuit.

Vrouwengrond
Je vindt er inspiratie, troost, geborgenheid, erkenning en herkenning. Het is een plek om verbinding te maken met jezelf en van daaruit met de ander. Zo bewegen wij ons samen tot authentiek vrouwzijn: leven vanuit je hart, in verbinding met jezelf en de ander, in verbinding met de natuur en de wereld, je verlangen voelen en uiten, grenzen bewaken, je eigenheid omhullen en koesteren, bedding maken, intimiteit creëren, dienstbaar zijn in een groter geheel en zuster zijn voor elkaar.

Begeleiding
Ik begeleid de groep vanuit verschillende methoden en inspiratiebronnen zoals systemisch werken (familieopstellingen), sjamanistische rituelen, NLP, (zacht) lichaamswerk, gedichten, mythische verhalen, mystieke teksten en creatieve vormen. Het creëren van een heilige ruimte, sacred space, is de basis, van daaruit kan er ontstaan wat er wil ontstaan, openen wat er geopend mag worden, veiligheid groeien zodat jij kunt komen met wat er in je is.

Ervaringen van deelnemers:

Bij Judith Mirjam mag alles er zijn. Ze heeft oog voor je diepste pijn en tegelijk een groot vertrouwen in je kracht. Je mag er zijn met hart en ziel en hoofd en lijf. En dat werkt helend, zeker als je hiernaar telkens terug kan keren.” Femke, Amsterdam

Er komt bij mij een beweging op gang door deze samenkomsten. Onmiskenbaar , een nieuwe richting. Dit ontstaat uit de ontmoeting. Wat speelt in mezelf, soms maar net onder de oppervlakte. En die ontmoeting met de ander. Zonder oordeel zien en opnieuw in beweging raken.“ Coryne, Deventer

Een liefde-vol kado aan jezelf en daardoor ook aan de mensen om je heen!” Davinia, A’ foort

 Er is een mooie vloeiende afwisseling in oefeningen waarbij alles wat ik ben aan bod komt: mijn lijf, mijn denken, mijn gevoel, mijn verlangens, mijn verleden, mijn toekomst. In eerste instantie kom ik voor mezelf maar al snel merk ik hoe belangrijk ieders schakeltje is in het groepsproces.” Lydia, Utrecht


Data, lokatie en kosten
De nieuwe groep start begin oktober 2021. Op de vrijdagmiddag.

Data 20/21: Vrijdagmiddag 13.00 – 17.00
Data: 9 okt, 13 nov, 4 dec 2020, 22 jan, 12 feb, 12 mrt, 16 apr, 21 mei, 18 juni 2021

Locatie: Akasha Studio, Bilderdijkstraat 78, Utrecht (op loopafstand van het Centraal Station).

Kosten voor 9 bijeenkomsten:
€ 480 (vrijgesteld van btw)

Aanmelden
Je kunt je aanmelden bij Mirjam Schoon via info@binnentuin-bezieling.nl.
Als je nog vragen hebt of graag voor aanmelding een kennismakingsgesprek wil voeren, neem dan gerust via de mail contact met mij op.

Je bent welkom in de cirkel van zusters!

“Voor wie ik liefheb wil ik heten
Noem mij, noem mij, spreek mij aan,
Oh noem mij bij mijn diepste naam

Noem mij, bevestig mijn bestaan,
Laat mijn naam zijn als een keten

Voor wie ik liefheb wil ik heten
Oh noem mij bij mijn diepste naam.”

Neeltje Maria Min