Nieuwe Grond

Trainingen en ceremonies

We leven in een tijd van verandering. Er wordt een Nieuwe Tijd geboren en deze mogen we in onszelf laten neerdalen, instromen en verankeren. De wereld verandert natuurlijk langzaam en oude krachten doen hun best zich te handhaven. Maar ieder kan haar en zijn bijdrage leveren door zich te openen voor Nieuwe.
En het Nieuwe opent een groter veld in jou, je kan dieper reiken en dieper voelen. Een ongekende wereld gaat voor je open.

Dat vraagt Nieuwe Grond.
Deze bijeenkomsten en ceremonies bieden je gelegenheid om dmv oefeningen en opstellingen en rituelen je te openen voor de Nieuwe Energieën en een Nieuwe bodem in jezelf te vinden en creëren in deze Tijd. En jouw reis daarin te maken.

Deze tijd
In periodes waarin veel anders gaat dan anders, komen we vaak verborgen delen van onszelf tegen. Deze kunnen in het dagelijkse leven gewoon verborgen blijven, als iets anders loopt, wordt het ineens zichtbaar. Gevoelens van angst, of onzekerheid, gevoelens van onmacht, en ook gevoelens van vreugde en liefde. Bij sommigen daalt een kalmte neer en een rust: he, het zou ook anders kunnen, een tijd van bezinning dient zich aan.

In die stilte en in de drukte worden sommigen een Nieuwe energie gewaar, een intuïtie die scherper wordt, een stille fluistering, een hart dat verzacht, een vreugdevolle gloed, een diepe liefde.

Sacred Space
Het veld dat geopend wordt is een sacred space, het draagt een spirituele kracht en creëert een bedding waardoor jij beter je innerlijke beweging kunt voelen en volgen die nu nodig is en gemaakt wil worden. De heilzame levengevende kleurbekenende beweging dient zich vanzelf aan.

Bijeenkomsten los te volgen:

Zaterdag 12 juni: Poort naar het Nieuwe
Kan je de Nieuwe energieën (of oeroude ;-)) voelen? Wat lonkt je er heen? En waar deins je voor terug?
Voel je een onmiskenbare beweging, een zachte roep, een klein wenken?
Van waar n ieder is gaan we proeven van het Nieuwe. Aftasten wat de poortwachter te zeggen heeft en wat je nodig hebt
om de poort door te gaan. Welkom!
13.30 tot 17.30 Studio Akasha


Zaterdag 26 juni: Door Liefde laten bewegen
Onze harten openen voor de Goddelijke Liefde en deze in ons laten rijpen en door ons heen laten weven, door ons heen laten stromen. Wat ga je dan voelen in je hart en je (energetische) lijf? Welke stroom wordt voelbaar, welke liefde wordt aangeraakt en welke beweging wil de liefde volgen? Laat je verrassen door de Grote Liefde.
13.30-17.30 Studio Akasha

Zaterdag 10 juli: Opstaan in je Oorspronkelijkheid
Deze bijeenkomst is buiten in de natuur. In de verbinding met de natuur opent zich een poort naar de hogere dimensie. In dat licht kun je je oorspronkelijkheid weer gaan voelen en ervaren. Wie ben jij te diepste? En als je van daaruit gaat leven, welke (nieuwe) keuzes ga je dan maken?
13.00-17.30 Landgoed in Langbroek.

Zaterdag 17 juli: Je Kracht opNieuw Gronden
Info en accomodatie volgen.Vorige bijeenkomsten (deze komen terug):
 
Volg je Licht
Waarlangs heb jij te reizen om het Licht toe te laten in je leven? Waarlangs gaat jouw weg als je je Licht volgt? Kom je in het Licht staan? Wil je je Licht door je hart laten stromen? Zodat je intuïtie verdiept, je hogere zelf wordt geopend en je voller lief kunt hebben? Welkom!

Landen in je Hart
De Nieuwe stroom die over de aarde komt, helpt ons om te zakken uit ons hoofd in ons Hart. Dit vraagt het openen en activeren van bepaalde Hart kwaliteiten en frequenties. Ons hart zo openen dat het Vrouwelijke Goddelijke erin kan dalen en ze het proces verder kan laten rijpen. Dat vraagt Stilte en Ruimte. In deze bijeenkomst laten we het Hart spreken en we volgen haar: wat heeft ze nodig om de leiding over te nemen van je leven. Van hoofd naar hart. 

Openen voor je missie
In deze tijd van verandering, zie ik dat mensen meer bezig gaan met wat ze werkelijk willen met hun leven. Er wordt een verlangen aangeraakt om dat te doen wat ze het meest bezielt. Soms weet je nog niet wat het is, soms wel en dan weet je niet hoe het te gaan volgen. Deze middag openen we het Veld om verbinding te maken met je verlangen en met je missie. En hoe deze te gaan volgen, wat daar voor nodig is. Welkom!

Kosten per bijeenkomst
60€ (vrijgesteld van btw)

Locatie
In Utrecht of Zeist