Nieuwe Grond

Trainingen en ceremonies

We leven in een tijd van verandering. Er wordt een Nieuwe Tijd geboren en deze mogen we in onszelf laten neerdalen, instromen en verankeren. De wereld verandert natuurlijk langzaam en oude krachten doen hun best zich te handhaven. Maar ieder kan haar en zijn bijdrage leveren door zich te openen voor Nieuwe.

En het Nieuwe opent een groter veld in jou, je kan dieper reiken en dieper voelen. Een ongekende wereld gaat voor je open.

Dat vraagt Nieuwe Grond
Deze bijeenkomsten en ceremonies bieden je gelegenheid om dmv oefeningen en opstellingen en rituelen je te openen voor de Nieuwe Energieën en een Nieuwe bodem in jezelf te vinden en creëren in deze Tijd. En jouw reis daarin te maken.

Deze tijd
In de stilte en in de drukte worden sommigen een Nieuwe energie gewaar, een intuïtie die scherper wordt, een stille fluistering, een hart dat verzacht, een vreugdevolle gloed, een diepe liefde.

Samenkomen in cirkels bekrachtigd deze Liefdevolle Stromen op aarde en dat is in deze tijd hard nodig.

Sacred Space
Het veld dat geopend wordt is een sacred space, het draagt een spirituele kracht en creëert een bedding waardoor jij beter je innerlijke beweging kunt voelen en volgen die nu nodig is en gemaakt wil worden. De heilzame levengevende kleurbekenende beweging dient zich vanzelf aan.

Bijeenkomsten:

Zondag 26 september: Opstaan in je Oorspronkelijkheid
Deze bijeenkomst is buiten in de natuur. In de verbinding met de natuur opent zich een poort naar de hogere dimensie. In dat licht kun je je oorspronkelijkheid weer gaan voelen en ervaren. Wie ben jij te diepste? En als je van daaruit gaat leven, welke (nieuwe) keuzes ga je dan maken?

13.00-17.30 Landgoed in Langbroek.

Zaterdag 9 oktober 2021: Retraite dag voor het Hart
S
tilte. Tot rust komen. Tot jezelf komen. In de heilige ruimte zakken. De fluisteringen van je hart horen, voelen hoe ze beweegt. Je hart openen voor het Vrouwelijke Goddelijke.
Welkom!
13.30 tot 17.30 Utrecht

Zaterdag 30 oktober: De kracht van Vergeving
In deze middag kun je de energie van vergeving gaan ervaren en gaan voelen hoe helend het is en wat het voor jou kan doen en wat we daarin voor het collectief kunnen doen. Het is een energie met een bijzondere resonantie die vele poorten openzet. Dienend voor jou en dienend voor de wereld.

13.30-17.30 Studio Akasha, Utrecht

Kosten per bijeenkomst

60€ (vrijgesteld van btw) per bijeenkomst