Nieuwe Grond

Trainingen en ceremonies

We leven in een tijd van verandering. Er wordt een Nieuwe Tijd geboren en deze mogen we in onszelf laten neerdalen, instromen en verankeren. De wereld verandert natuurlijk langzaam en oude krachten doen hun best zich te handhaven. Maar ieder kan haar en zijn bijdrage leveren door zich te openen voor Nieuwe.

En het Nieuwe opent een groter veld in jou, je kan dieper reiken en dieper voelen. Een ongekende wereld gaat voor je open.

Dat vraagt Nieuwe Grond
Deze bijeenkomsten en ceremonies bieden je gelegenheid om dmv oefeningen en opstellingen en rituelen je te openen voor de Nieuwe Energieën en een Nieuwe bodem in jezelf te vinden en creëren in deze Tijd. En jouw reis daarin te maken.

Deze tijd
In de stilte en in de drukte worden sommigen een Nieuwe energie gewaar, een intuïtie die scherper wordt, een stille fluistering, een hart dat verzacht, een vreugdevolle gloed, een diepe liefde.

Samenkomen in cirkels bekrachtigd deze Liefdevolle Stromen op aarde en dat is in deze tijd hard nodig.

Sacred Space
Het veld dat geopend wordt is een sacred space, het draagt een spirituele kracht en creëert een bedding waardoor jij beter je innerlijke beweging kunt voelen en volgen die nu nodig is en gemaakt wil worden. De heilzame levengevende kleurbekenende beweging dient zich vanzelf aan.

Bijeenkomsten:


Zaterdag 27 november: Openen voor het Nieuwe
In deze tijd waarin zaken innerlijk en uiterlijk op de spits gedreven worden, hebben we een grote innerlijke Kracht nodig. Een drive die ons voortstuwt naar waar we te zijn hebben: in ons hart. En van daaruit leven en keuzes maken. Het Nieuwe is die Kracht. Het Nieuwe is de Oorspronkelijke Kracht en de verstrakking in de wereld is de tegenkracht. Door ons op de Oorspronkelijke kracht te richten en er ons voor te openen, krijgen we een Nieuwe bedding, een nieuw Uitgangspunt van waaruit we gemakkelijker onze eigen (wijze) weg vinden.

13.30-17.30 Studio Akasha, Utrecht

Kosten per bijeenkomst

60€ (vrijgesteld van btw) per bijeenkomst

Woensdag 1 december 2021: Opstellingenmiddag
We nodigen deze middag je Goddelijke zelf uit, deze kracht zal leidend zijn in de bewegingen van de ziel, die gemaakt willen worden.

Het zal raken aan: jouw poort en taak en bewegen in deze Overgangstijd op Aarde. Mijn ervaring is als we dit Licht in onszelf meer ruimte geven, heling sneller plaatsvindt en het leven vloeiender wordt.

Er is ruimte voor 6 deelnemers. Iedereen krijgt een kleine opstelling. Deze middag zal een puzzel worden van al jouw representant-rollen en je eigen opstelling. Al die puzzelstukjes samen brengen je dichterbij waar je moet zijn.


Tijd: 13.00 tot 17.30 Ruimte voor Aandacht, Utrecht
Kosten: 75€ naar draagkracht en naar de waarde voor jou