Nieuwe Grond

Trainingen en ceremonies

We leven in een tijd van verandering. Er wordt een Nieuwe Tijd geboren en deze mogen we in onszelf laten neerdalen, instromen en verankeren. De wereld verandert natuurlijk langzaam en oude krachten doen hun best zich te handhaven. Maar ieder kan haar en zijn bijdrage leveren door zich te openen voor Nieuwe.

En het Nieuwe opent een groter veld in jou, je kan dieper reiken en dieper voelen. Een ongekende wereld gaat voor je open.

Dat vraagt Nieuwe Grond
Deze bijeenkomsten en ceremonies bieden je gelegenheid om dmv oefeningen en opstellingen en rituelen je te openen voor de Nieuwe Energieën en een Nieuwe bodem in jezelf te vinden en creëren in deze Tijd. En jouw reis daarin te maken.

Deze tijd
In de stilte en in de drukte worden sommigen een Nieuwe energie gewaar, een intuïtie die scherper wordt, een stille fluistering, een hart dat verzacht, een vreugdevolle gloed, een diepe liefde.

Samenkomen in cirkels bekrachtigd deze Liefdevolle Stromen op aarde en dat is in deze tijd hard nodig.

Sacred Space
Het veld dat geopend wordt is een sacred space, het draagt een spirituele kracht en creëert een bedding waardoor jij beter je innerlijke beweging kunt voelen en volgen die nu nodig is en gemaakt wil worden. De heilzame levengevende kleurbekenende beweging dient zich vanzelf aan.

Bijeenkomsten:
Zaterdag 6 augustus: Vergeving als sleutel
Als er n pijn is in je leven is ,die je al doorvoeld hebt, maar toch alsmaar bij je blijft, dan kan de genezing op een andere laag liggen: de spirituele laag.
Jezelf vergeven of een ander vergeven werkt bevrijdend. Er valt energetisch een last van je af, er wordt een lijn doorgeknipt, de pijn wordt naar het licht getild.  Welkom om in n sacred space en de bedding van een kring deze reis van vergeving te maken, op weg naar vrijheid.
13.30-17.30 Utrecht

Vrijdag 12 augustus: Leven vanuit jouw Heilige Ruimte
Elke dag verbinding maken met de Bron en een heilige ruimte in en om je heen creëren, zorgt dat je dichtbij jezelf en je bron kan blijven. Door de dag heen komen er zoveel prikkels binnen, vaak blijven energieën van anderen of uit situaties bij ons hangen. Ook oude pijnen en patronen sturen ons aan. Hoe kunnen we dichtbij onszelf blijven en in n magisch veld vertoeven, waardoor we ook de tekens, de sprankeling, de stroom van het leven blijven zien, voelen en verstaan?
Dit gaan we deze middag in onszelf opbouwen.
13.30-17.30 Utrecht

Zondag 25 september: Verbinding met je Oorsprong
Verbinden met je Oorsprong door tijd en ruimte heen. Dan komt er een wisselwerking tot stand tussen wie je nu bent en wie je ten diepste bent.  Er kunnen Oorspronkelijke kracht en kwaliteiten open gaan. We werken met je oorspronkelijke zelf en je toekomste zelf, het belooft een magische bijeenkomst te worden. Het medicijnwiel, opstellingen en spirituele oefeningen zijn de vormen waarmee we werken.

13.30-17.30  Utrecht

Kosten per bijeenkomst

60€ (vrijgesteld van btw) per bijeenkomst

Nieuwe Grond Opstellingen:
Zaterdag 20 augustus: Opstellingenmiddag vanuit je Goddelijke Zelf
We nodigen deze middag je Goddelijke zelf uit, deze kracht zal leidend zijn in de bewegingen van de ziel, die gemaakt willen worden.

Het zal raken aan: jouw poort en taak en bewegen in deze Overgangstijd op Aarde. Mijn ervaring is als we het Goddelijke zelf in onszelf meer ruimte geven, heling sneller plaatsvindt en het leven vloeiender wordt.

Er is ruimte voor 6 deelnemers. Iedereen krijgt een opstelling van n halfuur. Deze middag zal een puzzel worden van al jouw representant-rollen en je eigen opstelling. Al die puzzelstukjes samen brengen je dichterbij waar je moet zijn.

Tijd: 13.00 tot 17.30 Utrecht
Kosten: 75€ voor opsteller, 25€ representant


Vrijdag 14 oktober: Licht Opstellingen
Voor mij is er voelbaar een Lichtnetwerk om ons heen, de Bron die ons allemaal verbindt. Er is in ieder van ons een plek is waar het Licht huist. In de heilige ruimte van ons hart.
Veel mensen zijn niet meer in directe verbinding met het Licht. Soms is de lijn doorbroken door een diepe pijnlijke ervaring (soms uit vorige levens). Soms door de drukte van het dagelijkse leven.
Deze verbinding herstellen of verdiepen is het uitgangspunt van deze opstellingen: jouw verhouding tot het licht en waar de verbinding gemaakt of hersteld mag worden.

Er is ruimte voor 6 deelnemers. Iedereen krijgt een opstelling van een half uur. 

Tijd: 13.00 tot 17.30 Utrecht
Kosten: 75€ voor opsteller, 25€ representant