Nieuwe Grond

 

 

Bijeenkomsten en ceremonies

We leven in een tijd van verandering. Er wordt een Nieuwe Tijd geboren en deze mogen we in onszelf laten neerdalen, instromen en verankeren. De wereld verandert natuurlijk langzaam en oude krachten doen hun best zich te handhaven. Maar ieder kan haar en zijn bijdrage leveren door zich te openen voor de Nieuwe stroom en ons oorspronkelijke licht.

En het Nieuwe opent een groter veld in jou, je kan dieper reiken en dieper voelen, dieper liefhebben. Een ongekende wereld gaat voor je open.

Nieuwe Grond

Deze bijeenkomsten en ceremonies bieden je gelegenheid om dmv oefeningen en opstellingen en rituelen je te openen voor de Nieuwe Energieën en een Nieuwe bodem in jezelf te vinden en creëren in deze Tijd. En jouw reis daarin te maken.

Deze tijd
In de stilte en in de drukte worden sommigen een Nieuwe energie gewaar, een intuïtie die scherper wordt, een stille fluistering, een hart dat verzacht, een vreugdevolle gloed, een diepe liefde.

Samenkomen in cirkels bekrachtigd deze Liefdevolle Stromen op aarde en dat is in deze tijd hard nodig.

Sacred Space
Het veld dat geopend wordt is een sacred space, het draagt een spirituele kracht en creëert een bedding waardoor jij beter je innerlijke beweging kunt voelen en volgen die nu nodig is en gemaakt wil worden. De heilzame levengevende kleurbekennende beweging dient zich vanzelf aan.

Bijeenkomsten:

Zaterdag 24 augustus: de Kracht en wijsheid van planten en bomen
In verbinding komen met het wezen en de energie van planten. De wijsheid en kracht inzetten voor het balanceren van je leven, in opstellingen en in een ruimte.
Met echte planten gaan we werken.
13.30-17.30
Studio Akaska, Utrecht
Tussen 55€ en 70€, vrijgesteld van btw
Kies het bedrag dat voor jou past.

Zondag 15 september 2024: Individuele opstellingen en Collectieve opstelling
13.30-17.30 
Studio Akasha, Utrecht
Opstelling 80€, deelnemer: 35-50€

Zaterdag 21 september 2024: Graal van heilige water (nieuwe vrouwelijke)
De bokaal die open is om te ontvangen. Het levenswater dat jou wil vullen. Het leven dat door je heen wil bewegen als kompas.  Kosmische energieën ontvangen. 
Stil staan bij de heilige graal, in dankbaarheid. Het levenswater tot je nemen en je laten voeden. Je leren openen en leren luisteren naar hoe het leven door je heen beweegt: het nieuwe kompas. Het nieuwe vrouwelijke in jou integreren.
Welkom!
13.30-17.30 
Studio Akasha, Utrecht
55€ tot 70€, vrijgesteld van btw
Kies een bedrag dat voor jou past.


 

 

 

 

 

Thema’s van eerdere bijeenkomsten
Verbinding met je Oorsprong I
Verbinden met je Oorsprong door tijd en ruimte heen. Dan komt er een wisselwerking tot stand tussen wie je nu bent en wie je ten diepste bent.  Er kunnen Oorspronkelijke kracht en kwaliteiten open gaan. O
phalen van essentiële stukken van je authentieke zelf, om je potentie voluit te kunnen leven. Ophalen uit verschillende tijden, bronnen en rijken.
We werken met je oorspronkelijke zelf en je toekomstige zelf, het belooft een magische bijeenkomst te worden. Spirituele oefeningen, opstellingen door de Tijd, sjamanistische vormen, daar werken we oa mee.


Verbinding met je Oorsprong II
(
Het is een serie die ook los te volgen zijn)
Verbinden met je Oorsprong door tijd en ruimte heen. In deze bijeenkomst gaan we werken met oa de voorouderlijnen en ’n ritueel. Er kunnen Oorspronkelijke kracht en kwaliteiten open gaan. Ophalen van essentiële stukken van je authentieke zelf, om je potentie voluit te kunnen leven. 
En kijken wat er in de weg ligt om dit te gaan leven.Nieuwe Grond Opstellingen:
Licht Opstellingen

Voor mij is er voelbaar een Lichtnetwerk om ons heen, de Bron die ons allemaal verbindt. Er is in ieder van ons een plek is waar het Licht huist. In de heilige ruimte van ons hart.
Veel mensen zijn niet meer in directe verbinding met het Licht. Soms is de lijn doorbroken door een diepe pijnlijke ervaring (soms uit vorige levens). Soms door de drukte van het dagelijkse leven.
Deze verbinding herstellen of verdiepen is het uitgangspunt van deze opstellingen: jouw verhouding tot het licht en waar de verbinding gemaakt of hersteld mag worden.

Er is ruimte voor 6 deelnemers. Iedereen krijgt een opstelling van n halfuur. Deze middag zal een puzzel worden van al jouw representant-rollen en je eigen opstelling. Al die puzzelstukjes samen brengen je dichterbij waar je moet zijn.


Opstellingenmiddag Innerlijke Bron
We nodigen deze middag je Innerlijke Licht, de Bron uit, deze kracht zal leidend zijn in de bewegingen van de ziel, die gemaakt willen worden.

Het kan raken aan: jouw poort en taak en bewegen in deze Overgangstijd op Aarde. Maar iedere vraag die nu bij je speelt is welkom. Mijn ervaring is als we het Innerlijke Licht, de Bron, in onszelf meer ruimte geven, heling sneller plaatsvindt en het leven vloeiender wordt.

Er is ruimte voor 6 deelnemers. Iedereen krijgt een opstelling van een half uur. 


Andere nieuwe grond bijeenkomsten in de planning:

Datum volgt: Leven vanuit jouw Heilige Ruimte
Elke dag verbinding maken met de Bron en een heilige ruimte in en om je heen creëren, zorgt dat je dichtbij jezelf en je bron kan blijven. Door de dag heen komen er zoveel prikkels binnen, vaak blijven energieën van anderen of uit situaties bij ons hangen. Ook oude pijnen en patronen sturen ons aan. Hoe kunnen we dichtbij onszelf blijven en in n magisch veld vertoeven, waardoor we ook de tekens, de sprankeling, de stroom van het leven blijven zien, voelen en verstaan?
Dit gaan we deze middag in onszelf opbouwen.


Vergeving als sleutel
Als er n pijn is in je leven is ,die je al doorvoeld hebt, maar toch alsmaar bij je blijft, dan kan de genezing op een andere laag liggen: de spirituele laag.
Jezelf vergeven of een ander vergeven werkt bevrijdend. Er valt energetisch een last van je af, er wordt een lijn doorgeknipt, de pijn wordt naar het licht getild.  Welkom om in n sacred space en de bedding van een kring deze reis van vergeving te maken, op weg naar vrijheid.