Opstellingen

Opstellingen

Beweging van de ziel
Opstellingen is een methode waarbij er een veld wordt gecreëerd waarin op een andere laag zichtbaar wordt wat er speelt in je leven. Diep verborgen patronen komen in het licht of ontbrekende delen in je leven komen terug of iets wordt gezien dat heling nodig heeft. Zo volgt het veld de beweging van de ziel, die her-verbindt, die zich weer wil verbinden met alle delen van jou, zodat je heel wordt. Voorbeelden zijn:

Kleurenpalet in jou
Sommige opstellingen zijn als een helend veld van verschillende delen van jou. Bijvoorbeeld je schrik, je pijn, je verdriet, je angst krijgt ademruimte, wordt gezien. Ook gezonde delen van jou worden belicht of komen tevoorschijn, je licht, je kracht, je kwaliteiten. Je bescherming (masker) en je verlangen onmiskenbaar deel van je weg. Alles krijgt zo plek en het veld brengt de beweging die nodig is voor heling. Heling in jou.

Zielsopstelling
In een individuele sessie maken we ruimte voor wat je ziel kenbaar wil maken. Als je een beslissing moet maken of je voelt je onzeker over een bepaalde situatie of je wilt meer zicht op de roeping of missie in je leven, dan is dit een pracht van een vorm om je ziel aan het woord te laten. De ziel maakt zich kenbaar door woorden, beelden en gevoelens die jou aanspreken. Kosten zijn gelijk aan een individuele sessie.

Opstellingen met het Licht, de Bron, Onvoorwaardelijke Liefde
Voor mij is er voelbaar een Lichtnet om ons heen. Ik vermoed dat er in ieder van ons een plek is waar het Licht huist, dat verbindt ons ook. Het fluistert je naam, het klopt aan, het zet je in beweging. Noem het de Bron of onvoorwaardelijke Liefde, zoals het voor jou is.
Hoe kun je dit Licht van binnen en van buiten beter bereiken, of je ervoor openen zodat het meer voor je kan betekenen, voor je kan gaan werken? Je dragen, je helen? Wat ligt er in de weg? Wat zie je niet? Welke overtuiging houdt de deur nog dicht?
Opstellingen met het Licht is een nieuwe vorm van opstellen. Opstellingen een met een spirituele diepere laag. Welkom.

Voor vragen en informatie kun je me altijd mailen.

Opstellingen:

Data
Zaterdag 18 januari 2020
13.00 tot 17.30

Maandag 10 februari 2020
13.00-17.30
Opstellingen Nieuwe Vorm
FortVreeswijk 2, Nieuwegein

Kosten:

Intake (niet verplicht wel aanbevolen) 45 min €45
Telefonische intake 25 min €25

Opstelling €120
Representant  €15