Opstellingen

Familie- en systeemopstellingen

Nieuw perspectief

Familieopstellingen is een therapeutische methode waarbij de onderlaag van de problematiek zichtbaar wordt. Diep verborgen patronen komen in het licht en kunnen door nieuw inzicht en heling nieuw perspectief brengen.Als je vastgelopen bent in een relatie, situatie of probleem kun je d.m.v. een opstelling zicht krijgen op wat er speelt.

Systemisch werken

Deze methode gaat ervan uit dat we allemaal deel uit maken van een systeem (familie, school, organisatie). Ieder systeem heeft zijn eigen dynamiek en inordening. Je loyaliteit aan dit systeem en je plek in dit systeem heeft een grote invloed op je welzijn en je functioneren. Door familieopstellingen krijg je meer contact met je eigenlijke plek, door die in te nemen (de plek in het leven die voor jou bedoeld is), komt er meer ruimte voor acceptatie en zingeving.

Door middel van het opstellen van personen in de ruimte, die staan voor personen of deelaspecten uit jouw systeem, zie je jouw situatie levendig voor je, maar nu vanuit een andere laag dan de dagelijkse werkelijkheid.

Kleurenpalet in jou
Sommige opstellingen zijn als een helend veld van verschillende delen van jou. Bijvoorbeeld je schrik, je pijn, je verdriet, je angst krijgt ademruimte, wordt gezien. Ook gezonde delen van jou worden belicht of komen tevoorschijn, je licht, je kracht, je kwaliteiten. Je bescherming (masker) en je verlangen onmiskenbaar deel van je weg. Alles krijgt zo plek en het veld brengt de beweging die nodig is voor heling. Heling in jou.

Relatieopstelling
Voor een relatieopstelling zijn beide partners aanwezig. De vraag van jullie wordt ingebracht en we kijken samen naar de onbewuste beweging van ‘n ieder en waar het stokt. Door het veld te vergroten zie je al snel dat de beweging of het stokken ergens anders vandaan komt, groter is dan alleen tussen jullie. Daarna wordt er met ieder apart gewerkt, om te zien waar de patronen vandaan komen uit je geschiedenis. Wat is de oude beweging en welk verlangen ligt daaronder. Vanuit dat verlangen en een nieuw perspectief is er een nieuw antwoord mogelijk.

Zielsopstelling
In een individuele sessie maken we ruimte voor wat je ziel kenbaar wil maken. Als je een beslissing moet maken of je voelt je onzeker over een bepaalde situatie of je wilt meer zicht op de roeping of missie in je leven, dan is dit een pracht van een vorm om je ziel aan het woord te laten. De ziel maakt zich kenbaar door woorden, beelden en gevoelens die jou aanspreken. Kosten zijn gelijk aan een individuele sessie.

Opstellingen met het Licht, de Bron, Onvoorwaardelijke Liefde
Voor mij is er voelbaar een Lichtnet om ons heen. Ik vermoed dat er in ieder van ons een plek is waar het Licht huist, dat verbindt ons ook. Het fluistert je naam, het klopt aan, het zet je in beweging. Noem het de Bron of onvoorwaardelijke Liefde, zoals het voor jou is.
Hoe kun je dit Licht van binnen en van buiten beter bereiken, of je ervoor openen zodat het meer voor je kan betekenen, voor je kan gaan werken? Je dragen, je helen? Wat ligt er in de weg? Wat zie je niet? Welke overtuiging houdt de deur nog dicht?
Opstellingen met het Licht is een nieuwe vorm van opstellen. Opstellingen een met een spirituele diepere laag. Welkom.

Voor vragen en informatie kun je me altijd mailen.

(Familie) opstellingen:

Op zaterdag van 13.00 tot 17.30

Per middag vinden er drie opstellingen plaats.

Data:
Zaterdag 13 juli 2019
Zaterdag 24 augustus 2019
Zaterdag 14 september 2019
Zaterdag 12 oktober
Zaterdag 23 november
Zaterdag 7 december

Kosten:

Intake (niet verplicht wel aanbevolen) 45 min €45
Telefonische intake 25 min €25

Familieopstelling €120
Familieopstelling zakelijk €150
Relatieopstelling  €170
Representant  €15

Waar
Kleine Geertekerkhof 1
3511 XG Utrecht