Opstellingen

Opstellingen

Beweging van de ziel
Opstellingenerk is een methode waarin gewerkt wordt in het wetende Veld, daarin wordt op een andere laag zichtbaar wat er speelt. Diep verborgen patronen komen aan het licht, ontbrekende zieledelen komen bij je terug en door de beweging van het liefdesveld komt er heling op een diepere laag . Zo volgt het veld de beweging van de ziel, die her-verbindt, zodat jij heel wordt.

Heling van de ziel
Soms is er een laag verwond waar geen woorden spelen, de taal van de ziel is een eigen taal. De ziel is traag en laat van zich voelen via het lichaam. Doordat andere mensen in de ruimte zijn die staan voor delen van jou, van jouw leven of van je ziel, kan er een beweging naar heling ontstaan. In de vertraging. Het Veld werkt, jouw vraag werkt in dat veld en de ziel beweegt. Omdat het een Veld van Liefde is beweegt het als vanzelf naar heelheid.

Vragen
Alle levensvragen zijn welkom. Daar waar je stagnatie ervaart of daar waar je verlangt naar nieuwe stappen, impulsen, nieuwe stroom. Welkom!

Zielsopstelling
Als je een beslissing moet maken of je voelt je onzeker over een bepaalde situatie of je wilt meer zicht op de roeping of missie in je leven, dan is dit een pracht van een vorm om je ziel aan het woord te laten. De ziel maakt zich kenbaar door woorden, beelden en gevoelens die jou aanspreken.
Dit is een individuele vorm: deze geef ik op afstand.
Lees hier verder.

Opstellingen met het Licht, de Bron, Onvoorwaardelijke Liefde
Voor mij is er voelbaar een Lichtnetwerk om ons heen, de Bron die ons allemaal verbindt. Er is in ieder van ons een plek is waar het Licht huist. In de heilige ruimte van ons hart.
Veel mensen zijn niet meer in directe verbinding met de Bron. Soms is de lijn doorbroken door een diepe pijnlijke ervaring. Soms door de drukte van het dagelijkse leven.
Deze verbinding herstellen of verdiepen kan middels een opstelling.

Opstellingenmiddag Innerlijke Bron
We nodigen deze middag je Innerlijke Licht, de Bron uit, deze kracht zal leidend zijn in de bewegingen van de ziel, die gemaakt willen worden.

Het kan raken aan: jouw poort en taak en bewegen in deze Overgangstijd op Aarde. Maar iedere vraag die nu bij je speelt is welkom. Mijn ervaring is als we het Innerlijke Licht, de Bron, in onszelf meer ruimte geven, heling sneller plaatsvindt en het leven vloeiender wordt.

Deze Tijd
Er is een Nieuwe Stroom voelbaar en zichtbaar op Aarde. We bewegen ons in en naar een Nieuwe Tijd met een nieuwe Energie, Aquarius energie. Hoe verhoud jij je tot de veranderingen die gaande zijn en hoe kun je daarop anticiperen.

Een opstelling kan jou dienen om je te tonen wat jij nodig hebt om mee te gaan in deze veranderingen, kan je helpen te connecten met deze Nieuw Tijd en Stroom en te zien wat jouw plek, taak en missie is voor de Nieuwe tijd.

Voor vragen en informatie kun je me altijd mailen.

Consult op afstand:
Naast opstellingen geef ik in deze tijd  ‘Afstemming en Advies‘ op afstand. Door het veld voor je te openen, contact te maken met je ziel en grondankers neer te leggen voor jouw delen.
Om zo inzicht te krijgen in de onderstroom waar je nu zit.

Data Opstellingen: data volgen

13 en 27 september 2023 geef ik individuele sessies, waaronder opstellingen
Met een spiritueel veld als bedding.
( in een praktijk in een tuin nabije Nieuwegein)

Opstellingen Innelijke Bron
Zie Nieuwe Grond bijeenkomsten.
13.00-17.30 Utrecht

Licht opstellingen.
Zie Nieuwe Grond bijeenkomsten.
13.00-17.30

Rituele opstellingen voor individuele en collectieve heling
13.00-17.30

Kosten:
75€ per opstelling, 25€ voor representanten
De Binnentuin is vrijgesteld van btw