Opstellingen

Opstellingen

Beweging van de ziel
Opstellingen is een methode waarin gewerkt wordt in het wetende Veld, daarin wordt op een andere laag zichtbaar wat er speelt. Diep verborgen patronen komen in het licht of ontbrekende delen in je leven komen terug of iets wordt gezien dat heling nodig heeft. Zo volgt het veld de beweging van de ziel, die her-verbindt, die zich weer wil verbinden met alle delen van jou, zodat je heel wordt.

Heling van de ziel
Soms is er een laag verwond waar geen woorden spelen, de taal van de ziel is een eigen taal. De ziel is traag en laat van zich voelen via het lichaam. Doordat andere mensen in de ruimte zijn die staan voor onderdelen van jou, van jouw leven of van je ziel, kan er een beweging naar heling ontstaan. In de vertraging. Het Veld werkt, jouw vraag werkt in dat veld en de ziel beweegt. Omdat het een Veld van Liefde is beweegt het als vanzelf naar heelheid.

Zielsopstelling
Als je een beslissing moet maken of je voelt je onzeker over een bepaalde situatie of je wilt meer zicht op de roeping of missie in je leven, dan is dit een pracht van een vorm om je ziel aan het woord te laten. De ziel maakt zich kenbaar door woorden, beelden en gevoelens die jou aanspreken. 

Opstellingen met het Licht, de Bron, Onvoorwaardelijke Liefde
Voor mij is er voelbaar een Lichtnet om ons heen, de Bron die ons allemaal verbindt. Ik vermoed dat er in ieder van ons een plek is waar het Licht huist. Veel mensen zijn niet meer in directe verbinding met de Bron. Soms is de lijn doorbroken door een diepe pijnlijke ervaring. Soms door de drukte van het dagelijkse leven.
Hoe kun je dit Licht van binnen en van buiten beter bereiken, of je ervoor openen zodat het meer voor je kan betekenen, voor je kan gaan werken? Wat ligt er in de weg? Wat zie je niet? Welke overtuiging houdt de deur nog dicht?

Voor vragen en informatie kun je me altijd mailen.

Opstellingen:
In deze tijd geef ik ‘advies en meekijken’ op afstand. Door het veld voor je te openen en eventueel grondankers neer te leggen. Om zo inzicht te krijgen in de onderstroom waar je nu zit.
Dat spreek ik in in een spraakbericht. En dit stuur ik je op.
Tussen 15 en 25 min. Kosten 40€
45min. Kosten 60€

Data

Kosten:
De Binnentuin is vrijgesteld van btw

Opstelling live €120
Representant  €15