Opstellingen

Familie- en systeemopstellingen

Nieuw perspectief

Familieopstellingen is een therapeutische methode waarbij de onderlaag van de problematiek zichtbaar wordt. Diep verborgen patronen komen in het licht en kunnen door nieuw inzicht en heling nieuw perspectief brengen.Als je vastgelopen bent in een relatie, situatie of probleem kun je d.m.v. een opstelling zicht krijgen op wat er speelt.

Systemisch werken

Deze methode gaat ervan uit dat we allemaal deel uit maken van een systeem (familie, school, organisatie). Ieder systeem heeft zijn eigen dynamiek en inordening. Je loyaliteit aan dit systeem en je plek in dit systeem heeft een grote invloed op je welzijn en je functioneren. Door familieopstellingen krijg je meer contact met je eigenlijke plek, door die in te nemen (de plek in het leven die voor jou bedoeld is), komt er meer ruimte voor acceptatie en zingeving.

Door middel van het opstellen van personen in de ruimte, die staan voor personen of deelaspecten uit jouw systeem, zie je jouw situatie levendig voor je, maar nu vanuit een andere laag dan de dagelijkse werkelijkheid.

Kleurenpalet in jou
Sommige opstellingen zijn als een helend veld van verschillende delen van jou. Bijvoorbeeld je schrik, je pijn, je verdriet, je angst krijgt plek, wordt gezien, en worden in evenwicht gebracht de door gezondere delen van jou, je licht, je kracht, je kwaliteiten. Je bescherming (masker) en je verlangen komen er vaak in voor. Alles krijgt zo plek en het veld brengt de beweging die nodig is voor heling. Heling in jou.

Relatieopstelling
Voor een relatieopstelling zijn beide partners aanwezig. De vraag van jullie wordt ingebracht en we kijken samen naar de onbewuste beweging van ‘n ieder en waar het stokt, door het neer te zetten in de ruimte. Meestal wordt er dan met ieder apart gewerkt, om te zien waar de patronen vandaan komen uit je geschiedenis. Wat is de oude beweging en welk verlangen ligt daaronder. Vanuit dat verlangen en een nieuw perspectief is er een nieuw antwoord mogelijk.

Zielsopstelling
In een individuele sessie maken we ruimte voor wat je ziel kenbaar wil maken. Als je een beslissing moet maken of je voelt je onzeker over een bepaalde situatie of je wilt meer zicht op de roeping of missie in je leven, dan is dit een pracht van een vorm om je ziel aan het woord te laten. De ziel maakt zich kenbaar door woorden, beelden en gevoelens die jou aanspreken. Kosten zijn gelijk aan een individuele sessie.

Opstellingen op weg naar Nieuw Land
Als je al een poosje onderweg bent en je oude land verkent hebt en geëerd en verloren delen van je ziel teruggebracht hebt. Dan is het tijd om het Nieuwe Land te betreden. Dan moet je onmiskenbaar langs angst voor het onbekende. En langs het Grotere, dat wat jouw leven draagt.
Wat heb jij nodig om die angst bij de hand te nemen en toch te gaan?
Wat heb je nodig om je over te geven aan het Leven? Aan het Grotere?
Zo neem je je plek in tussen de mensen, als deel van iets groters. En ben je van betekenis in deze wereld, op weg naar een Nieuwe Aarde.

Voor vragen en informatie kun je me altijd mailen.

(Familie) opstellingen:

Op zaterdag van 13.00 tot 17.30

Per middag vinden er drie opstellingen plaats.Zaterdag 16 maart 2019
Zaterdag 13 april 2019
Zaterdag 18 mei 2019
Zaterdag 8 juni 2019

Kosten:

Intake (niet verplicht wel aanbevolen) 45 min €45
Telefonische intake 25 min €25

Familieopstelling €120
Familieopstelling zakelijk €150
Relatieopstelling  €170
Representant  €10

Waar
Kleine Geertekerkhof 1
3511 XG Utrecht