Werkgerelateerde coaching

Hoe geef je vorm aan jouw werk en je plek op je werk tussen je collega’s? Kom je tot je recht? Kan je wie je in essentie bent uitdrukken en ontwikkelen?

Ben je op zoek naar zingeving in je werk of je leven? Ben je op zoek naar je passie en hoe je die kan vormgeven in je leven?

 

Waar loop je tegen aan

Bemerk je dat je in herhalende situaties terecht komt? Ben je moe en futloos? Heb je spanningen met een collega? Weet je niet wat je wilt of wat je verlangt? Heb je een gevoel van leegte? Loopt de communicatie stroef met je leidinggevende?

Naar een coach

Er komt een moment dat je misschien meer inzicht wilt in de situatie en wilt kijken naar jezelf. Dan ben je bij mij op het juiste adres. Dan kun je bellen voor een intake gesprek. Als het is wat je zoekt, dan kies je voor een traject.

Werkwijze

Naast het gesprek bied ik diverse werkvormen aan, waarin je tot inzichten komt. Het doel is dat je meer in je eigen kracht komt te staan en richting kan geven aan wensen en doelen op je werk.

 

Locaties

Kleine Geertekerkhof 1, Utrecht

Tarief

Intakegesprek        45 min                                €45     (incl. btw)

Coach sessie          75 min               particulier  €90      (incl. btw)

                                                      zakelijk     €120     (incl. btw)


Als je een afspraak wilt annuleren dan vraag ik je mij dat minimaal 48 uur van te voren te laten weten. Als er niet tijdig is afgezegd dan reken ik €45 voor de gereserveerde tijd.