Vuurplaats voor de vrouw

Een vrouwengroep voor vrouwen die cursussen/opleidingen gevolgd hebben rond persoonlijke ontwikkeling,
of ervaring hebben als begeleider/therapeut.

Een cyclus van 7 bijeenkomsten in Utrecht.
Een middag eens in de maand.

Om te delen, te verdiepen, te ontwikkelen.

Vuurplaats
Vuurplaats voor de vrouw is een cyclus van 7 bijeenkomsten bij de Binnentuin, voor vrouwen die al een reis achter de rug hebben op ontwikkelingsgebied. Zeven middagen komt de groep bij elkaar om zich te verdiepen in een thema, middels oefeningen, delen en opstellingen. Een plaats om je te warmen en je vuur te ontsteken, een plaats voor je hart in een kring van zusters.

Zusterschap
Het is vruchtbaar en prettig om met een groep vrouwen samen te delen, de zusterschap en de bedding te ervaren. Deze bedding brengt je plezier, (h)erkenning en groei in je identiteit als vrouw. Je gaat een periode in van transformatie en van versterking van je innerlijke bedding. Je verbinding met vrouwen wordt steviger. Je krijgt inzicht in hoe jij je beweegt in groepen en hoe je in contact gaat met de ander en met vrouwen. Dit is een kans om je nieuwe vormen eigen te maken in de omgang met de ander, in je verlangen in het leven en in contact met jezelf.

Vrouwelijkheid
In een vrouwengroep vind je erkenning en herkenning zoals nergens anders. Vrouwen begrijpen elkaar op een niveau waar woorden soms tekort schieten. Mannen hebben dat ook als ze samen zijn in een groep. In de bedding van vrouwen vergroten we onze vrouwelijkheid en worden we krachtiger of juist zachter in situaties waar dat nodig is. In onze vrouwelijkheid ontmoeten we zowel onze wildheid als onze stilte, zowel onze draak als ons mededogen, zowel onze aardse kracht als onze intuïtie. Je bent welkom om deze te ontdekken.

Werkvormen
Met mythische verhalen en creatieve beelden wordt de ziel geroepen en kun je je laten raken in je eigen verhaal. In de opstellingen komt je verhaal, je familie, de verstrikking en ook de archetypen te voorschijn. Daarnaast zullen we werken met oefeningen uit NLP, lichaamswerk en systemisch werken. Ook de muze wordt aangeraakt in ons door zang, dans en tekenen.

Thema’s die bijvoorbeeld aan bod komen zijn:
Vertrouwen en verloren vertrouwen. Hart en liefdesenergie. De wilde vrouw.  Het terugvinden van je bron. Seksualiteit. Hart en bekken. Op aarde komen. De fakkeldraagster. Kracht en kwetsbaarheid. Tevoorschijn komen.

De groep komt 7 keer bij elkaar gedurende het jaar, eens in de maand.

Tijd en data
Voorlopig stop ik met deze groep

Locatie
Studio Akasha Bilderdijkstraat 78, Utrecht

Kosten
€480 (vrijgesteld van btw)

Minimaal 8 deelneemsters en maximaal 12 deelneemsters


Aanmelden informatie: info@binnentuin-bezieling.nl

0646373011

Ik zie er naar uit om je te ontmoeten!