Vrouw bij de bron


Cyclus van 7 dagdelen
Eens in de maand een middag

Laat je raken door
Bijbelse en mystieke vrouwen

De moed van Ruth, de doortocht van Miriam, de keuze van Eva,
het wilde van Tamar, de liefde van Maria Magdalena.

Verlangen naar de Bron
Verlang je er naar om tot bloei te komen en voller te gaan leven?
Verlang je om moediger te worden, zodat je nieuwe wegen in durft te slaan?
Voel je je vlak of gespannen en zou je meer vreugde willen ervaren?
Heb je het gevoel dat er kwaliteiten in jezelf verscholen liggen die graag aan het licht willen komen?

Laat je wakker kussen!
In deze vrouwengroep wordt wat verborgen in jou ligt, wakker gekust en in het licht gebracht. Doordat je je bewuster wordt van je eigen patronen, zul je gaan ervaren dat je de keuze hebt om op verschillende manieren te reageren op situaties in je leven. Je zult je dieper gaan verbinden met anderen en meer levensvreugde gaan ervaren. Je komt in contact met je bronnen: met je moed, je wijsheid, je schoonheid en je kracht.

Kom naar de Bron!
In deze cyclus laat je je inspireren door vrouwen uit de Bijbel en de mystiek. Zij hebben ieder een eigen unieke kracht en eigen thematiek dat raakt aan jouw leven. In systemische opstellingen komen deze vrouwen tot leven in jou. Je onderzoekt welke delen van jezelf bij je passen, en welke eigenlijk niet en je liever wilt veranderen of loslaten. Je gaat zien welke stappen er gemaakt mogen worden om bepaalde kwaliteiten van jezelf meer ruimte te geven in je leven.

Thema’s en werkvormen
Tijdens deze cyclus komen er allerlei thema’s voorbij die raken aan je leven als mens en als vrouw: je verlangen, je moed, het transformeren, je eigen weg gaan, je verbinden en uitreiken, je seksualiteit en je wijsheid. Door middel van beweging, lichaamswerk, systemisch werk, meditatie en visualisatie en creatieve expressievormen, verken je deze thema’s op een diepgaande en lichamelijke manier. Je doet dit in een bedding van vrouwen: door jezelf te laten zien in de groep, zul je je gedragen en gesteund gaan voelen.
Je vindt (h)erkenning en inspiratie.

Wanneer
Maandagmiddag eens in de maand van 12.30 tot 16.30.
Start na de zomer.

Locatie
Studio Akasha, Bilderdijkstraat 78, Utrecht

Kosten
E 480 (vrijgesteld van btw)
(mochten de kosten een drempel voor je zijn, vanwege draagkracht, laat het me weten)

Deelneemsters over Mirjam:

Mirjam is een zeer kundig therapeut die betrokken, integer en uiterst gevoelig is. Ze weet haar gevoeligheid  zo in te zetten dat je diep in je eigen lijf en gevoel kan zakken. Ze geeft een veilige bedding om pijn en vreugde te uiten en te delen. Ze begeleidt je op een weg naar gegrond besef van je eigen uniciteit, in verbinding met andere vrouwen en het Grotere wat ons overstijgt.’ Willemijn, Utrecht

‘Ik werd aangeraakt door de veilige omgeving, timing en prettige stem. Ik kon mezelf voelen in de verbondenheid met de grotere Kracht. Via het lijf kwam ik bij mijn essentie. Door deze dag voel ik me vrij, gedragen en beschermd om te zijn wie ik ben.’ Karin, Den Bosch

Informatie en aanmelding
info@binnentuin-bezieling.nl 0646373011