Op Nieuwe Grond

Bijeenkomsten en ceremonies
Deze tijd waarin alles anders ging dan anders, van alles stil kwam te staan heeft bij een ieder en in de wereld stof doen opwaaien. Het heeft bij menigeen van alles losgeschud. Als we het stof weer laten neerdalen, laten we dan stil staan bij dat het neerdaalt in een andere vorm en neerdaalt in een bodem die vruchtbaar is voor Nieuwe Vruchten.

In periodes waarin veel anders gaat dan anders, komen we vaak verborgen delen van onszelf tegen. Deze kunnen in het dagelijkse leven gewoon verborgen blijven, als iets anders loopt, wordt het ineens zichtbaar. Gevoelens van angst, of onzekerheid, gevoelens van onmacht, en ook gevoelens van vreugde. Bij sommigen daalt  een kalmte neer en een rust: he het zou ook anders kunnen, een tijd van bezinning diende zich aan.
Nieuwe en oude verlangen steken de kop op, die nu geleefd willen worden. Voor jezelf, maar misschien ook voor de wereld.

In die stilte en in de drukte worden sommigen een Nieuwe energie gewaar, een intuïtie die scherper wordt, een stille fluistering, een hart dat verzacht, een vreugdevolle gloed, een diepe liefde.

Sacred Space
Het veld dat geopend wordt is een sacred space, het draagt een spirituele kracht en creëert een bedding waardoor jij beter je innerlijke beweging kunt voelen en volgen die nu nodig is en gemaakt wil worden. De helende of inzichtelijke beweging dient zich vanzelf aan.

Bijeenkomsten en ceremonies organiseer ik, deels samen met mijn collega Ineke Gorter, om stil te staan, te zakken in waar je nu bent, te verzamelen van je ervaringen, erover te delen, je te laten inspireren.
Iedere bijeenkomst en ceremonie staat in een ander teken.

Zondag 20 september: Jouw ritueel: om in het Nieuwe te stappen.
Deze dag geef ik samen met mijn collega Ineke Gorter.(www.inzich-t.nl)
In het veld van het medicijnwiel ga je voelen en zien waar je staat en waar je heen wilt.  
Via de elementen en windrichtingen krijg je tools mee om je eigen ritueel te vormen, om deze eind van de dag uit te voeren.
Welke transformerend ritueel mag jij doen om in het Nieuwe te stappen.


Zaterdag 3 oktober: Op Nieuwe grond
Door middel van klein opstellingswerk en hartoefeningen ontdekken wat jouw Nieuwe Grond is.. De wereld verandert naar een nieuwe staat van bewustzijn. Onze nieuwe grond wordt: ons hart in het Grotere Hart.
Welke inzichten heb jij nodig, welke krachtbronnen, welke stukken heb je aan te zien om dit dieper vanuit je hart te gaan leven.

Werkvormen: veld openen, kleine opstellingen, inquiery, werken met de natuurelementen, werken met het spirituele veld, lichaamswerk.

Zondag 20 september 2020:
Landgoed
Nabij Utrecht
13.30 tot 17.30

Zaterdag 3 oktober:
Studio Akasha
Bilderdijkstraat 78
Utrecht
13.30-17.30

Kosten per dag: 50€ (vrijgesteld van btw)