Op Nieuwe Grond

Bijeenkomsten en ceremonies
We leven in een tijd van verandering. Er wordt een Nieuwe Tijd geboren en deze mogen we in onszelf laten neerdalen, instromen en verankeren. De wereld verandert natuurlijk langzaam en oude krachten doen hun best zich te handhaven. Maar ieder kan haar en zijn bijdrage leveren door je te openen met voor Nieuwe.
Het Nieuwe opent een groter veld in jou, je kan dieper reiken en dieper voelen. Een ongekende wereld gaat voor je open.

Dat vraagt Nieuwe Grond.
En deze bijeenkomsten en ceremonies bieden je gelegenheid om dmv oefeningen en opstellingen en rituelen je te openen voor de Nieuwe Energieën. En jouw reis daarin te maken.

Deze tijd
In periodes waarin veel anders gaat dan anders, komen we vaak verborgen delen van onszelf tegen. Deze kunnen in het dagelijkse leven gewoon verborgen blijven, als iets anders loopt, wordt het ineens zichtbaar. Gevoelens van angst, of onzekerheid, gevoelens van onmacht, en ook gevoelens van vreugde. Bij sommigen daalt  een kalmte neer en een rust: he het zou ook anders kunnen, een tijd van bezinning diende zich aan.
Nieuwe en oude verlangen steken de kop op, die nu geleefd willen worden. Voor jezelf, maar misschien ook voor de wereld.

In die stilte en in de drukte worden sommigen een Nieuwe energie gewaar, een intuïtie die scherper wordt, een stille fluistering, een hart dat verzacht, een vreugdevolle gloed, een diepe liefde.

Sacred Space
Het veld dat geopend wordt is een sacred space, het draagt een spirituele kracht en creëert een bedding waardoor jij beter je innerlijke beweging kunt voelen en volgen die nu nodig is en gemaakt wil worden. De helende of inzichtelijke beweging dient zich vanzelf aan.

Zaterdag 3 april 2021: Volg je Licht
Waarlangs heb jij te reizen om het Licht toe te laten in je leven? Waarlangs gaat jouw weg als je je Licht volgt? Kom je in het Licht staan? Wil je je Licht door je hart laten stromen? Zodat je intuïtie verdiept, je hogere zelf wordt geopend en je voller lief kunt hebben? Welkom!
13.30-17.30 Studio Akasha Utrecht 


Zaterdag 24 april: Landen in je Hart
De Nieuwe stroom die over de aarde komt, helpt ons om te zakken uit ons hoofd in ons Hart. Dit vraagt het openen en activeren van bepaalde Hart kwaliteiten en frequenties. Ons hart zo openen dat het Vrouwelijke Goddelijke erin kan dalen en ze het proces verder kan laten rijpen. Dat vraagt Stilte en Ruimte. In deze bijeenkomst laten we het Hart spreken en we volgen haar: wat heeft ze nodig om de leiding over te nemen van je leven. Van hoofd naar hart. 
13.30-17.30 Een ruimte in Utrecht of Zeist


Zaterdag 15 mei : Openen voor je missie

In deze tijd van verandering, zie ik dat mensen meer bezig gaan met wat ze werkelijk willen met hun leven. Er wordt een verlangen aangeraakt om dat te doen wat ze het meest bezielt. Soms weet je nog niet wat het is, soms wel en dan weet je niet hoe het te gaan volgen. Deze middag openen we het Veld om verbinding te maken met je verlangen en met je missie. En hoe deze te gaan volgen, wat daar voor nodig is. Welkom!
13.30-17.30 Ruimte in Utrecht of Zeist


Kosten
60€ (vrijgesteld van btw)