Op Nieuwe Grond

Drie bijeenkomsten voor deze tijd
Deze tijd waarin alles anders ging dan anders, van alles stil kwam te staan heeft bij een ieder en in de wereld stof doen opwaaien. Het heeft bij menigeen van alles losgeschud. Als we het stof weer laten neerdalen, laten we dan stil staan bij dat het neerdaalt in een andere vorm en neerdaalt in een bodem die vruchtbaar is voor Nieuwe Vruchten.

In periodes waarin veel anders gaat dan anders, komen we vaak verborgen delen van onszelf tegen. Deze kunnen in het dagelijkse leven gewoon verborgen blijven, als iets anders loopt, wordt het ineens zichtbaar. Gevoelens van angst, of onzekerheid, gevoelens van onmacht, en ook gevoelens van vreugde. Bij sommigen daalt  een kalmte neer en een rust: he het zou ook anders kunnen, een tijd van bezinning diende zich aan.
Nieuwe en oude verlangen steken de kop op, die nu geleefd willen worden. Voor jezelf, maar misschien ook voor de wereld.

In die stilte en in de drukte worden sommigen een Nieuwe energie gewaar, een intuïtie die scherper wordt, een stille fluistering, een hart dat verzacht, een vreugdevolle gloed, een diepe liefde.

Sacred Space
Het veld dat geopend wordt is een sacred space, het draagt een spirituele kracht en creëert een bedding waardoor jij beter je innerlijke beweging kunt voelen en volgen die nu nodig is en gemaakt wil worden. De helende of inzichtelijke beweging dient zich vanzelf aan.

Drie bijeenkomsten organiseer ik, deels samen met mijn collega Ineke Gorter, om stil te staan bij deze tijd, te zakken in waar je nu bent, te verzamelen van je ervaringen, erover te delen, je te laten inspireren.
Iedere bijeenkomst staat in een ander teken.
Je kunt ze afzonderlijk volgen en je kunt ze ook alle drie volgen.

Zondag 28 juni: Loslaten en eren.
Deze middag geef ik samen met mijn collega Ineke Gorter (www.inzich-t.nl/)
Deze middag is ingebed in een sjamanistisch ritueel (buiten!). We openen een veld en gaan stap voor stap in een ritueel van loslaten en eren wat je niet meer dient, naar je openen voor nieuw verlangen.

Zaterdag 11 juli: Op Nieuwe grond
Door middel van klein opstellingswerk en hartoefeningen ontdekken wat jouw Nieuwe Grond is en deze te bestendigen. De wereld verandert naar een nieuwe staat van bewustzijn. Onze nieuwe grond wordt: ons hart in het Grotere Hart.
Welke inzichten heb jij nodig, welke krachtbronnen, welke stukken heb je aan te zien om dit meer te bestendigen.

Zaterdag 18 juli: Stap in het Nieuwe.
Ook deze middag geef ik samen met mijn collega Ineke Gorter.
In het veld van het medicijnwiel ga je voelen en zien waar je staat en waar je heen wilt. Je maakt contact met je verlangen, je droom. 
We werken met de verschillende kwaliteiten van de windrichtingen, en van de aarde. 
Waar beweegt jouw ziel naar toe, in dit veld vol krachten. Los van het dagelijkse, zodat je doorzicht krijgt en een stap kunt maken.

Werkvormen: veld openen, kleine opstellingen, inquiery, werken met de natuurelementen, werken met het spirituele veld, lichaamswerk.

Zondag 28 juni:
Hof van Barlo
Groenekanseweg 256 
Groenekan
13.30 -17.30

Zaterdag 11 juli:
Studio Akasha
Bilderdijkstraat 78
Utrecht
13.30-17.30

Zondag 18 juli
Hof van Barlo
Groenekanseweg 258
Groenekan
13.30-17.30

Kosten per middag: 40€ (vrijgesteld van btw)