Innerlijke kind dag

Een dag voor jou en je innerlijke kind.

Om te spelen, te herontdekken, te smelten en te sprankelen. Een welkom van vergeten talenten en verborgen tranen.

Oorspronkelijke plek
In opstellingen komt vaak tevoorschijn hoe klem een mens, een ziel is komen te zitten  de verstrikkingen van zijn systeem. Een kind draagt de last van een van de ouders of is op een plek komen staan die niet de zijne is. De weg terug naar je eigen plek dat is de reis die we in persoonlijke ontwikkeling maken. Het wakker roepen van ons kind, het weer welkom heten van haar en haar bij de hand nemen of door haar meegenomen worden is op weg zij  naar wie je oorspronkelijk bent.

Wat gaan we doen
Deze dag ga je met je kind in gesprek. Wat kom je tegen in contact met hem en wat heeft het nodig. We boren hulpbronnen aan vanuit het kind die jou in het hier en nu kunnen helpen, als draagkracht. Door creatieve vormen laten we de innerlijke beweging van het kind boven komen. Er is daarin zowel ruimte voor verborgen tranen en boosheid, als voor vergeten talenten en herbronnen van vreugde, plezier en vitaliteit. Net waar jij bent in je reis.

Een reis om authentieke delen van jezelf te ontvouwen. En contact te maken met wie je oorspronkelijk bent.

Vormen die we gebruiken zijn: lichaamswerk, systemisch werk, innerlijk kind werk, creatieve vormen, dans, rituelen, visualisaties.

Je bent van harte welkom!

Wanneer:
Weekenddag van 11.00-17.00
Datum volgt

Kosten:
90E

Trainers:
Walter Verhoeve: Systemisch werk, lichaamswerk, mannenwerk, innerlijk kind werk
Mirjam Schoon: Systemisch werk, lichaamswerk, vrouwengroepen, retraites

Locatie:
Studio Akasha
Bilderdijkstraat 78 Utrecht
(12 min lopen vanaf het station)